x

Met de fiets of de auto?

Wij stimuleren een gezonde levensstijl: van en naar het werk fietsen kan hieraan bijdragen. Er is in ons ziekenhuis dan ook een goede fietsregeling beschikbaar.

Je kunt je fiets plaatsen in de beveiligde fietsenkelder bij de hoofdingang of in de fietsenstalling bij de personeelsingang. Beide stallingen zijn voorzien van laadpunten voor elektrische fietsen. Ben je bezweet aangekomen? Geen zorgen, er zijn voldoende douches in de centrale kleedkamers om je op te frissen voordat je aan de slag gaat.

Vanwege de beperkte parkeerplaatsen op het ziekenhuisterrein kunnen medewerkers die binnen een straal van 10 kilometer van het GHZ wonen, overdag niet parkeren bij het GHZ en komen dus op de fiets of met het OV. Woon je verder dan 10 km of heb je bijvoorbeeld avond-, nacht-, weekend- of bereikbaarheidsdienst? Dan kun je wel parkeren op het GHZ-terrein. Om het ziekenhuis zo toegankelijk mogelijk te houden voor patiënten en bezoekers, plaatsen medewerkers hun auto’s wel altijd op de bovenste etages van de parkeergarages. Je betaalt hiervoor €1.50 per dag, dit wordt ingehouden op je salaris.

Like | 4

GHZ uitgelicht

Veilig en gezond werken

GHZ uitgelicht

Personeelspas

Video