Teamwork

Bij het GHZ werken meer dan 2400 mensen, waaronder verpleegkundigen, medewerkers bedrijfshygiëne, fysiotherapeuten, apothekers, roomassistants, vrijwilligers, artsen en stafmedewerkers. Samen werken we aan de beste zorg voor onze patiënten én hebben we oog voor elkaar.

Wat teamwork in het GHZ betekent? Dat lees je hieronder in de vorm van feiten en cijfers, leuke weetjes en opvallende kenmerken.

FACTS

Elk jaar staan er circa 250 nieuwe medewerkers klaar om aan de slag te gaan in het GHZ

Onze jongste medewerker is
16 jaar
En de oudste
86 jaar

Gemiddeld wordt er 122 keer per jaar een jubileum gevierd, HOERA voor onze collega’s!

 

In het GHZ zijn er 8 operatiekamers, we werken met 9 mensen aan een operatie

 

Per jaar komen er ongeveer
24.000 patiënten
op onze SpoedEisende Hulp (SEH)

 

In 2022 werden er maar liefst 2154 baby’s geboren!

LEUK

‘Ons hart wordt stééds groener. Via de verschillende greenteams besparen energie en verminderen we o.a. de afvalberg. Met elkaar maken we de zorg duurzamer én besparen we kosten.

 

 

Samen in actie voor het goede doel, dat is ook teamwork! Zo zwommen onze collega’s door de Goudse grachten voor Swim To Fight Cancer en kleden we ons in het rood op de Dress Red Day voor vrouwen met hart- en vaatziekten.

 

De jaarlijkse kwaliteitsprijs voor de beste verbetering of het meest succesvolle project. Samen komen we vooruit!

 

🙂

OPVALLEND

De beste zorg bieden we ook dichtbij huis: naast de hoofdlocatie in Gouda hebben we drie regiolocaties in Bodegraven, Schoonhoven en Zuidplas

 

Als regionaal ziekenhuis hebben we een informele werksfeer, we zeggen je of jij tegen elkaar en begroeten elkaar op de gang

Het GHZ is dé plek voor bevlogen medewerkers, er zijn hier volop kansen om te groeien

We zijn betrokken bij onze patiënten door goed te luisteren naar hun zorgen en wensen. Zij beslissen zelf mee over de behandeling door gebruik te maken van bijvoorbeeld keuzehulpen of zorg-apps.

 

Like | 2

Video