x

Wat betekent werken in het GHZ voor mij?

Nelleke van Arendonk – senior medewerker Restaurant & Banqueting

Nelleke werkt al sinds 1998 in het GHZ. Ze is van restaurantmedewerker uitgegroeid naar senior op de afdeling Restaurant & Banqueting. Wat werken in het GHZ voor haar betekent? “Ik heb hier heel uitdagend werk, geen dag is hetzelfde. De saamhorigheid door het hele huis heen maakt dat je echt waardering krijgt voor je werk. Ik kom met iedereen in contact, van schoonmaak tot directie. En echt iedereen is onmisbaar. Mijn tip voor nieuwe medewerkers? Maak contact met mensen die je in de gangen tegenkomt en word lid van de personeelsvereniging. We organiseren veel leuke dingen, van workshops tot reisjes. En voel je welkom!”

Meandra van Gent – Kinderverpleegkundige en Coördinator Verpleegkundige Zaken

In 2012 heeft Meandra de opleiding tot kinderverpleegkundige gevolgd in het GHZ, iets wat ze vandaag de dag nog steeds met plezier doet. Daarnaast is ze ook Kwaliteitsmedewerker geweest op deze afdeling en sinds 2020 werkt ze als Coördinator Verpleegkundige Zaken. “Het GHZ is een fijne plek om te werken, waar je jezelf kan zijn en mag ontwikkelen. Naast het vak verpleegkundige kun je ook andere taken oppakken en uitvoeren. Het GHZ is een werkgever die meedenkt in je talenten en helpt bij hoe je deze kunt inzetten. Durf je kennis te delen en hulp te vragen. Je bent zelf de regisseur van je eigen ontwikkeling!”

Jessica Alders – GZ-psycholoog kind en jeugd

Een zowel uitdagende als vertrouwde werkplek. Zo omschrijft Jessica het werken in het GHZ, waar ze sinds december 2019 rondloopt. “Uitdagend omdat we op de afdeling een diversiteit aan taken hebben: poliklinische afspraken, meedraaien in diverse poli’s en consulten op de kliniek. Geen dag is hetzelfde. En vertrouwd omdat de lijntjes kort zijn. Iedereen is goed benaderbaar en we weten elkaar te vinden. Ik voel vrijheid in mijn werk, er is veel mogelijk. Het helpt mij om mezelf te ontwikkelen en de beste zorg te bieden voor onze patiënten. Mijn tip? Neem de tijd om zowel het gebouw als de mensen te leren kennen. Zo voel je je sneller thuis.”

Like | 8

Collega’s

Wat te doen in geval van nood?

Collega’s

VSB en OR stellen zich voor

Video