Raad van Bestuur

Talent

Deze extra editie van Scoop is geheel gewijd aan Talent. Een mooie naam voor een ontwikkeling die zich richt op de talenten van medewerkers.
Waarom is dit belangrijk? In een ziekenhuis als het onze is geen dag hetzelfde. Veranderingen en nieuwe werkwijzen volgen elkaar in rap tempo op. Op de vraag of dit ooit zal stoppen? Het antwoord is ondubbelzinnig:  nee! De technologische ontwikkelingen staan immers nog maar aan het begin. Ons werk verandert daardoor ook en dus is het belangrijk om te blijven investeren in je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan.
Om je hierbij te ondersteunen, is Talent gelanceerd. Hier vind je in loopbaanontwikkeling gespecialiseerde collega’s (dus géén dure, externe consultants) die je kunnen helpen om je loopbaan verder handen en voeten te geven.

Ze kennen ons huis goed en je kunt er bijvoorbeeld advies krijgen bij bepaalde keuzes of een loopbaantest doen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat je op de juiste plek zit, nu en in de toekomst. Dit kan natuurlijk je huidige baan zijn maar misschien ook een andere functie binnen of buiten het GHZ.

‘Een leuk gesprek over jezelf en je baan’

Ik zou willen zeggen: probeer het eens, maak een afspraak met Talent en bespreek met hen jouw ideeën en wensen voor de toekomst. In ieder geval heb je een leuk gesprek over jezelf en je baan!
Succes!

Godfried Barnasconi
Voorzitter Raad van Bestuur

Video