Vijf
vragen
aan

Talent

 

Talent is het nieuwe mobiliteitscentrum voor GHZ-medewerkers. Jolanda Schilt, Chris Bosman en Pascal Moerman zijn als mobiliteitsadviseurs en projectleider aan Talent verbonden. Aan hen vijf vragen over Talent.

1

WAT IS TALENT?

Talent is het nieuwe mobiliteitscentrum voor GHZ-medewerkers. Talent biedt je volop mogelijkheden om je talenten te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten. Het stimuleert je om stil te staan bij wat jou in je werk inspireert en energie geeft. En het daagt je uit om na te denken over waar je goed in bent en welke (loopbaan-)keuzes je maakt.

2

WAT KAN TALENT VOOR MIJ BETEKENEN?

De dienstverlening van en door Talent is heel divers. Je kunt er d.m.v. tools en gesprekken achter komen of je op je plek zit in je huidige functie, op je huidige afdeling, of zelfs in de zorgsector. Je kunt tips krijgen over hoe je het beste kunt solliciteren of jezelf kunt presenteren. Je kunt erachter komen wat je kwaliteiten zijn, je valkuilen, je drijfveren en je talenten. Alles om optimaal na te denken en keuzes te maken over je loopbaan.

3

WIE WERKEN ER BIJ TALENT?

Jolanda Schilt en Chris Bosman zijn als mobiliteitsadviseurs werkzaam en Pascal Moerman als projectleider. Zij hebben alle drie ruime ervaring in loopbaanbegeleiding. Zij vervullen deze rol naast hun andere werkzaamheden in het GHZ. Neem ook eens een kijkje op de pagina van Talent op GHZ Intern. Chris, Jolanda en Pascal stellen zich daar persoonlijk aan je voor.

4

HOE WERKT TALENT?

Na het verzenden van je vraag aan [email protected] wordt er contact met je opgenomen. Meestal leidt dit contact tot een intakegesprek. Zo’n intakegesprek is bedoeld om je vraag helder te krijgen en de wederzijdse verwachtingen uit te spreken.
Op basis van jouw specifieke vraag wordt vervolgens een maatwerktraject met je besproken. In sommige gevallen blijkt een intakegesprek echter al genoeg. Bijvoorbeeld als je wilt weten of je op het juiste spoor zit met de keuzes die je al hebt gemaakt.

5

MET WELK DOEL IS TALENT OPGERICHT?

Iedereen wil tijdens zijn loopbaan gezond en met plezier blijven werken. Dit betekent onder meer een goede balans tussen werk en privé, lekker in je vel zitten, voldoening uit je werk halen en een juiste fit tussen je mentale en fysieke capaciteiten en de eisen van je werk. Daarnaast is het voor het GHZ van belang dat nu en in de toekomst de juiste medewerkers op de juiste plek zitten om de organisatiedoelen te behalen. Personeelsmobiliteit draagt bij aan bovenstaande doelen.

Video