x

ICT verhuisd

Sinds november is de hele ICT afdeling, Inkoop en Management Informatie op de B3 gang van de Bleulandlocatie te vinden. Dat betekent dat naast Applicatiebeheer ook Technisch beheer, Functioneel beheer, de Servicedesk (incl. het voorraadbeheer), het Programmabureau én het ICT secretariaat hier nu samen gehuisvest zijn. “Het is heel fijn om met het hele team op één plek te zitten, goed voor de werksfeer en de saamhorigheid. Hiernaast hoeven we voor overleg nu niet meer door weer en wind naar de ‘overkant’ te lopen. Bij grote, onverhoopte, ICT verstoringen kunnen we dus sneller schakelen met de ICT collega’s en we zijn makkelijker aanspreekbaar voor andere afdelingen tijdens issues. Dat is een groot voordeel nu het project NOVA in volle gang is”, vertelt Pieter Snijder, teamleider Applicatiebeheer.

Ondanks dat ICT heel blij is met de nieuwe omgeving, gaan de collega’s de ‘Van Limburg Stirumstraat’ natuurlijk ook wel een beetje missen. “Het ongedwongen karakter van de vLS was best prettig, we wisten in één oogopslag wie er wel of niet was. En de ‘technisch weer’-wandeling naar het hoofdgebouw zal vervangen moeten worden door een lunchwandeling. Maar verder zien we alleen maar voordelen hoor!”

Waar kunnen we het beste met onze ICT-vragen terecht?
De servicedesk is ook verhuist naar de B3. De service is echter hetzelfde gebleven. Heb je een vraag? Ga dan naar de Self Service Portal GHZintern. Met behulp van deze servicemelding kun je zelf heel eenvoudig een melding maken.

Like | 4

Video